Tartható a 3-as metró felújításának határideje

Biztosította a 3-as metró északi szakaszának felújítását végző cég a BKV-t, hogy tartható a beruházás szerződés szerinti határideje.

A BKV szerdán ezt azok után közölte, hogy a Világgazdaság című napilap szerint a Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezete hírlevelében a metró északi szakaszát érintő felújításról azt írta, elmaradások vannak a munkában, így előfordulhatnak csúszások a céldátumokban.

Valótlan, hogy tényként kezeljük: az M3-as metróvonal infrastruktúra rekonstrukciójánál késésekkel kellene számolni. A szakszervezetek szakmailag nem jogosultak a BKV Zrt. nevében megnyilvánulni, nyilatkozatokat adni és nem kompetensek szakmai kérdésekben a nyilvánosság előtt állást foglalni. Tájékoztatjuk, hogy kizárólag a BKV Zrt. által közölt hírek, közlemények tekinthetők hivatalos információnak, vagyis a közösségi média felületeken – Facebook csoportokban – megjelenő ismertetők, értesítők, hírlevelek, nem a BKV Zrt. hivatalos állásfoglalását tükrözik – írta közleményében Bolla Tibor a BKV elnök-vezérigazgatója.

A kivitelező biztosította a BKV Zrt.-t a szerződés szerinti határidőre történő befejezésről.

Keresés
Linkajánló