Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Gyermeknapi ételosztás és játékos programok a Flórián téren

május 25 @ 11:00 - 13:30

Az ételosztás 2019. május 25-én szombaton, 11 órakor kezdődik a “Faluház” előtti parkolóban. A gyermeknap játékai, foglalkozásai nem csak a kerület rászoruló családjai, hanem mindenki számára – lakóhelytől és szociális helyzettől függetlenül – egyaránt elérhetők, ingyenesek!

A gyermeknapi akció sokkal többről szól, mint 800 adag ebéd és 4,5 tonna élelmiszer kiosztása – felhívja a figyelmet a gyermekek és a családok védelmének fontosságára.

Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány, a Krisna-hívők humanitárius szervezete gőzerővel készül a Gyermeknapi ételosztásra. A mindennapos ebédosztások mellett az alapítvány az év során 4 alkalommal szervez kiemelt segélyakciót. A gyermeknapi programot hagyományosan Óbudán, a Flórián téren, a „faluház” előtti parkolóban tartják meg. Ide azokat a családokat várják, akik az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ ellátottjai. A 800 adag meleg ebéd mellé egy-egy gazdag tartós élelmiszercsomagot is ajándékoznak az érkezőknek, összesen 4,5 tonna mennyiségben, illetve gyermeknapi programokkal, játszóházzal is kedveskednek a kicsiknek. Az élelmiszercsomagban akár 1-2 heti főzéshez is elegendő tartós élelmiszert találnak, illetve finomságokat, csemegéket is vihetnek haza a gyerekeknek. A programon részt vesz Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere, valamint az Összefogás Óbudáért Egyesület, akik játékokkal kötik le a kicsik figyelmét és további finomságokat hoznak nekik.

Részletek

Dátum:
május 25
Időpont:
11:00 - 13:30

Helyszín

Flórián tér
Flórián tér
Budapest, 1033 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://krisna.hu/2019/gyermeknapi-etelosztasra-keszul-az-etelt-az-eletert/
Keresés
Linkajánló