Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Békási mozi esték – A mélység kalandora

2019. május 22. szerda @ 18:00 - 19:30

Békási mozi esték – A mélység kalandora
(szinkronizált francia életrajzi film, 122 perc, 2016)

Jegyár: 500 Ft

Jacques-Yves Cousteau a XX. század egyik ikonikus alakja, akinek sok mindent köszönhet az emberiség. Felfedezései által megismerhettük, milyen csodás hely a világ, amelyben élünk, kutatásai rávilágítottak, mennyire fontos megóvni környezetünket. Amellett, hogy életét a tengerek, óceánok mélyének kutatásával töltötte, ő maga is folyamatosan kereste helyét a világban, valamint saját boldogságát és az élet értelmét.

Békási mozi esték

A Békásmegyeri Közösségi Ház újra filmvetítésekkel várja a békásiakat. Nagy hiányt pótol a mozifilmvetítések bevezetése, hiszen a környéken klasszikus filmszínház nincs- Annyira nincs, hogy a legközelebbi mozifilm nézési lehetőség, mintegy hat kilométerre van az itt lakó emberektől. Ez a városrész egy kisvárosnyi, kb. 25 ezer embernek a lakóhelye, akik ilyen irányú szórakozási lehetőséget nem találnak errefelé. Ez a tény, ez a hiány önmagában is arra ösztönzött bennünket, hogy próbáljuk megteremteni a lehetőségét annak, hogy újra a közösségi filmnézés örömében részesülhessenek azok, akik ezt a szabadidős elfoglaltságot szeretik.

A Közösségi Ház nagyterme, a színháztermünk, amely a 219 fős befogadó képességgel rendelkezik. A mozizás élményét, a közös nevetés élményét, a filmvásznon megjelenített katarzisok, bánatok, örömök közös átélését lehetővé teszi.

Részletek

Dátum:
2019. május 22. szerda
Időpont:
18:00 - 19:30

Helyszín

Békásmegyeri Közösségi Ház
Cso­bánka tér 5.
Buda­pest, 1039 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
243‑2432; 243‑2433
Keresés
Linkajánló