Augusztus közepére elkészül a Szentendrei úti rendelő felújítása

A 8 háziorvosi és 4 fogorvosi praxisnak otthont adó épület várója három hétvégén keresztül újul meg. A kivitelezés a vártnál hamarabb, augusztus közepére elkészül.

A Szentendrei út 2/a szám alatt található felnőtt orvosi rendelő várótermi folyosójának felújítása július második felében kezdődött. Az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. úgy ütemezte a kivitelezést, hogy a bontás, majd az azt követő burkolás, az elektromos felújítás és a festés szakipari munkái ne zavarják a páciensek ellátását.

A felújítás során a korábbi, elhasználódott csempe helyére új, könnyen tisztán tartható burkolat került, a mennyezet és a többi falrész pedig a tisztasági festésnek köszönhetően újult meg.

A falban futó villanyvezetékek, elektromos csatlakozók és kapcsolók ellenőrzése egyaránt megtörtént, a szükséges javításokat elvégezték. A következő napokban sor került a mennyezeti lámpatestek cseréje, valamint a padló és a fal találkozásánál szükséges szegélyek is a helyükre kerülnek. A váróban lévő székek cseréjére várhatóan még ebben a hónapban sor kerül.

Keresés
Linkajánló