Áttekintés és összegzés

Elektronikusan már elérhető, és hamarosan a postaládákba is eljuttatják Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának az elmúlt 5 év városfejlesztő és közösségépítő munkáját összefoglaló kiadványát.

Az elmúlt években sokat fejlődött a III. kerület, ám még az itt lakók sem szerezhetnek hétköznapi tapasztalataik alapján mindenről tudomást. Ezért adja ki évente, füzet formájában Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a beszámolóját. A kiadvány a teljesség igénye nélkül, azonban a legfontosabb történéseket bemutatva arra vállalkozik, hogy képekkel illusztrálva, fejezetekre bontva bemutassa a kerületnek azt a sokrétű és szerteágazó munkát, amit Bús Balázs polgármester vezetésével, a választók akaratából, a civilekkel, egyes esetekben pedig a Fővárosi Önkormányzattal, és Magyarország kormányával összefogva elvégzett.

24 oldalas füzetben 5 elkülönülő fejezetbe rendezve olvashatnak a fejlesztésekről, a közösségi tervezések során megkezdett és befejezett rekonstrukciós munkákról, a kerületet jellemző kulturális események történéseiről, az egészség megtartását célzó erőfeszítésekről, de arról a kiterjedt szociális védőhálóról is, mely az itt élők életminőségét hivatott javítani.

A kiadvány a III. kerület elért eredményeit foglalja össze, de a városrész fővárosi beágyazottsága okán kitekintést enged a budapesti fejlesztések és sikerek felé is a főpolgármesteri számadás közreadásával.

A Bús Balázs polgármesterrel készített interjúban nem csupán a mögöttünk hagyott 5 év ügyeiről-, hanem a kerület jövőjét érintő tervekről és elképzelésekről is olvashatnak.

Keresés
Linkajánló