A teljes ellenzék az európai birodalom gondolatát képviseli

 A politikus szerint a nemzeti szuverenitást egyedül a kormány és a kormánypártok képviselik, az ellenzék pedig egyre nyíltabban képviseli a bevándorláspárti politikát. Orbán Balázs szerint a parlamenti viták által egyre jobban kijönnek azok a filozófiai különbségek a kormány és az ellenzéki pártok között, amelyek Európa és Magyarország jövőjével kapcsolatban meghatározóak.

Kiemelte: Dobrev Klára nyíltan elmondta, hogy ők nem hisznek a nemzetállamokban. Az ellenzéki pártok egyike sem jelezte, hogy ezzel bármiféle problémája lenne, és március 15-én is egy színpadon ünnepeltek/tüntettek a DK képviselőivel.

A politikus szerint a választói felhatalmazás előírja, hogy a kormány ne engedjen a migráció megállítása, a keresztény kultúra és a határok védelme kérdésében. Mint mondta: az ellenzéki pártokra sosem lehetett ebben a küzdelemben számítani.

Orbán Balázs szerint a Jobbiknak nincs következetes álláspontja, egyszer a nemzeti érdeket védelmező pártként próbál viselkedni, de amikor szavazásra kerül a sor a brüsszeli logika képviselőivé válnak, ugyanúgy, ahogy a balliberális pártok.

Keresés
Linkajánló