A III. kerületi FIDESZ csoport újra Bús Balázst jelöli Óbuda-Békásmegyer polgármesterének!

Győztes csapaton ne változtass! – ezzel kezdte Varga Mihály pénzügyminiszter, miniszterelnök-helyettes, Budapest 4. választókerületének elnöke, országgyűlési képviselő köszöntő beszédét, a FIDESZ-MPSZ III. kerületi szervezetének, Bús Balázs jelenlegi polgármestert újrajelölő csoportülésén.

Varga Mihály beszédében kiemelte azokat az eredményeket, amelyeket a jelenlegi vezetéssel közösen sikerült elérni, fontosnak tartva, hogy egy kerületi vezetésnek legyenek világos és reális célkitűzései, – tartsa szem előtt a helyi érdekeket, és jól szervezetten vigye végig az elképzeléseket.

– Varga Mihály elmondta, hogy Óbuda-Békásmegyernek sikerült egy olyan vezetőt találnia Bús Balázs személyében, aki együttműködően képes a kerületi elképzeléseket megvalósítani, akinek célkitűzései világosan értelmezhetőek; valamint, hogy választókerületi elnökként nagyban megkönnyítette munkáját ez a jó együttműködés, amihez örömmel tudott társul szegődni, és a kormány tagjaként segíteni a közös munkát.

A miniszterelnök-helyettes beszédében kitért arra, hogy egy jó vezető mellé egy jó csapatra is szükség van és a III. kerületnek a FIDESZ részéről nem csak jó vezetője, de jó képviselői is vannak. A kerületben valódi közösségépítés zajlik, ami nélkül nem lehet tartós és hosszú távú eredményt elérni. Végezetül megköszönte a szervezet tagjainak, aktivistáinak az eddigi munkát és támogatásukat kérte az őszi önkormányzati választásokon is. A jelölő csoportülésen a szervezet egyhangúan támogatta Bús Balázs polgármesteri jelölését.

Bús Balázs, 53 éves, szociális munkás, szociálpolitikus, 2006 óta a III. kerület polgármestere

Keresés
Linkajánló