9. Bulla György

Óbudai vállalkozó vagyok. Már nagyszüleim is Óbudán éltek. Én is itt születtem, jelenleg is ebben a kerületben élek feleségemmel és három gyermekemmel. Óbudán jártam
általános iskolába, majd a Földes Ferenc Kereskedelmi Szakközépiskolában érettségiztem.
Felsőfokú kereskedelmi és ingatlanforgalmazási képesítésem van. Először az Óbudai Közért Vállalatnál dolgoztam üzletvezetőként, később áruházigazgató-helyettes lettem. Jelenleg több vállalkozásom is működik Óbudán (kereskedelem, vendéglátás és ingatlanforgalmazás). 2002 óta vagyok önkormányzati képviselő. 2010-ben a 9-es önkormányzati választókerületben szavaztak bizalmat nekem az itt élők. Amellett, hogy jelenleg a Városfejlesztési és Környezetvédelmi, valamint a Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő bizottságnak vagyok tagja, beruházási tanácsnokként is kamatoztatom a sokéves tapasztalatomat a kerületiek érdekében.
A képviselői munkám során több olyan kérdéssel foglalkoztam, amelyek közvetlenül érintik az Óbudán tevékenykedő vállalkozókat és az itt élő polgárokat. Javaslatomra az önkormányzat mérsékelte a helyiség bérbevételnél fizetendő megszerzési díjat. Jobboldali képviselőtársaimmal kezdeményeztük a parkfenntartásra fordított összegek emelését, mert fontosnak tartom a zöldterületek fokozottabb karbantartását.
Fogadóórám: Minden hónap első hétfőjén 16 és 18 óra között a Meggyfa utca 29-ben (Ingatlaniroda)

Online fogadóóra

Név:

Otthoni telefon:

Mobiltelefon:

E-mail cím:

Megjegyzés

[recaptcha recaptcha-864]

Keresés
Linkajánló