3. Désiné Németh Éva

Mérnök vagyok, kétgyermekes családanya. Nagyberuházások lebonyolításával foglalkozom. Jelenleg projektvezetőként beruházói oldalról a Mátyás templom rekonstrukciójával foglalkozom és a Zeneakadémia EU-s támogatásból megvalósuló felújítási munkáiban veszek részt. Mérnöktanári diplomám is van, pár évig mérnök-tanárként dolgoztam. Munkámhoz szükségem volt közgazdasági ismeretekre, ezért két évet elvégeztem a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán. Műszaki ellenőri és beruházás lebonyolítói szakvizsgákkal és jogosultsággal rendelkezem. Fiam ez évben végzett a Műszaki Egyetemen statikusként, lányom szintén az építőmérnöki karon harmadéves hallgató.
1994 óta vagyok egyénileg megválasztott önkormányzati képviselő. Munkámban, -a szakmámhoz igazodva – elsősorban pénzügyi és városfejlesztési kérdésekkel foglalkoztam, igyekezve ismereteimet a választókörzetemben és a kerületben élők érdekeit szolgálva hasznosítani.
Hosszabb ideig voltam a CELER Kft. felügyelő bizottságának tagja és elnöke. Ezalatt fokozott figyelmet fordítottam a kerületi lakásállomány gazdálkodási és üzemeltetési kérdéseire.
Az Óbudai Környezetvédő Egyesület elnökhelyettese vagyok. Az elmúlt években az önkormányzat vezetésével több esetben közösen léptünk fel a kerületi lakosok nyugalmát zavaró légiforgalmi zajhatás csökkentéséért.
Az Önkormányzatnál tagja vagyok a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságnak, valamint a Tulajdonosi, Pénzügyi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottságnak.
A képviselőtestület kerületi küldöttként megbízott a fővárosi kapcsolattartással, mely feladatom során igyekszem felvetni a kerületet érintő, megoldásra váró problémákat.

Fogadóórám: Minden hónap utolsó kedd (kivéve iskolai szünetben), 17-18h. Árpád Gimnázium, Nagyszombat u.19.

Online fogadóóra

Név:

Otthoni telefon:

Mobiltelefon:

E-mail cím:

Megjegyzés

[recaptcha recaptcha-402]

Keresés
Linkajánló