13. Kemény Krisztina

Budapesten születtem, gyerekkorom óta élek Óbudán. A Budapesti Tanítóképző Főiskolán szereztem tanítói diplomát, illetve az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán tanári diplomát.
Két kamasz korú fiúgyermek édesanyja vagyok. 1998 óta végzem képviselői munkámat Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat képviselőtestületében.
Két terület kötődik hozzám szorosabban: az előző ciklusban a Kulturális és Turisztikai Bizottságot vezettem, emellett a Civil és Kisebbségi Bizottság munkájában vettem részt. A jelen ciklusban az előbbi bizottságok egy bizottságként működnek tovább, amelynek a vezetésével továbbra is engem bízott meg a Képviselőtestület. Emellett a Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő bizottságnak vagyok tagja.
Több, mint 12 éve veszek részt tevékenyen a helyi képviselőtestület munkájában. Eddigi képviselői munkám során lehetőségem nyílt arra, hogy megismerhessem a kerületi lakosokat érintő legfontosabb problémákat, illetve hogy a hozzám fordulóknak megfelelő segítséget nyújtsak. Úgy gondolom, egy képviselő ezzel tehet legtöbbet a környezetében élő emberekért.

Fogadóórám: Minden hónap második hétfőjén 18-19 óráig a Békásmegyeri Közösségi Házban (Csobánka tér 5.)

Online fogadóóra

Név:

Otthoni telefon:

Mobiltelefon:

E-mail cím:

Megjegyzés

[recaptcha recaptcha-489]

Keresés
Linkajánló