11. Török Ferenc

Tiszántúli református családban születtem, 1940-ben. A középiskolát és az egyetemet Debrecenben végeztem. Munkám a vegyiparhoz kötött, így kerültem Óbudára, ahol több mint negyven éve élek.
Agrármérnöki diplomám mellé növényvédelmi szakmérnöki vizsgát is tettem, majd mérnök-közgazdász képesítést szereztem. Munkám során a növényvédőszer-ipar teljes spektrumát megismertem, dolgoztam itthon és külföldön egyaránt.
Mindig szívesen vettem részt a közéletben. A politikai változások kezdetén aktív részese voltam, a nemzeti-polgári értékek mentén szerveződő mozgalomnak, amelyhez Fidesz tagként ma is kötődöm: a helyi szervezet elnökségi tagja vagyok.
1994 óta vagyok önkormányzati képviselő. Az ezidő alatt megszerzett tapasztalatomat az Okttási és Sport, valamint a Pénzügyi, Tulajdonosi és Vagyonnyilatkozat-kezelő Bizottságok munkájában, illetve sport tanácsnokként hasznosítom ebben a ciklusban.
1993-ban megszerveztem és azóta is vezetem az Óbudai Kaszások Kosárlabda Egyesületet. Képviselőként a Római-part és Csillaghegy keleti részén élők érdekeit igyekszem képviselni.
„Hátországom”, vagyis szeretett feleségem, három felnőtt fiam és az öt gyönyörű unokám a munkámhoz minden támogatást megadnak.

Fogadóórám: Minden hónap első hétfő, 17-19h. Keve utcai Ált.Isk. Keve u.41.

Online fogadóóra

Név:

Otthoni telefon:

Mobiltelefon:

E-mail cím:

Megjegyzés

[recaptcha recaptcha-221]

Keresés
Linkajánló